Στο φωτογραφικό κατάστημα Photofashion θα βρείτε:


img-1

Φωτογραφική κάλυψη

Με μια σχεδόν δημοσιογραφική προσέγγιση απαθανατίζουμε τα διάφορα γεγονότα της ημέρας σε στυλ αφήγηματικό. Μ' αυτού του είδους την προσέγγιση αποτυπώνεται και παράγεται η εξέλιξη μιας ιστορίας που θα μείνει ανεξίτηλη για μια ζωή.
Οι φωτογραφίες σας τυπώνονται σε slides, αρνητικά, ψηφιακά μέσα, πόστερ, εκτυπώσεις και πολλά άλλα. Από στιγμής που ψηφιοποιούνται έχετε την επιλογή για μια επιπλέον γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν βελτιώσεις, προσθήκη κειμένου και ήχου ή δημιουργία κολάζ και άλλων εργασιών, όπως επίσης και βελτίωσης της φωτεινότητας, χρωματικών ενισχύσεων και φυσικά όλα αυτά μπορούν να ξαναγίνουν φιλμ.


img-1

Video κάλυψη

Η πεπειραμένη ομάδα της Photofashion κάνει επαγγελματικές video παραγωγές για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα εδώ και 10 χρόνια.
Οι ταλαντούχοι μας διευθυντές φωτογραφίας παράγουν δημιουργικές εκθέσεις, εφφέ φωτισμού και on-target παραγωγές για κάθε film ή video project και επαγγελματικά ζωντανά γεγονότα.
Σε οποιαδήποτε τοποθεσία ή στο studio μας, η Photofashion έχει τον αρτιότερο εξοπλισμό για παραγωγές, το εξειδικευμένο προσωπικό και την εμπειρία για να διαχειριστεί κάθε παραγωγή.
Πλήρης γκάμα video υπηρεσιών : Βιντεοσκόπηση γάμων, βαπτίσεων, αθλητικό ρεπορτάζ, αεροβιντεοσκόπηση, video editing, dvd authoring, μετατροπές κασσετών σε dvd.


img-1

Ψηφιακή / Αναλογική ανάπτυξη του film

Η Photofashion είναι μια εταιρεία που δουλεύει κατά το ήμισυ σε ειδικά γεγονότα και κατά το υπόλοιπο σε γάμους, οικογενειακές συνεστιάσεις και γιορτές, εποχικά γεγονότα. Για εμάς προέχει η αντίληψη του θεατή για το λόγο αυτό οι παραγωγές μας αποτυπώνονται σε υψηλής αισθητικής και ποιότητας κασσέτες ή DVD.
Παρέχουμε οικονομικές, δυναμικές λήψεις γάμων για ζευγάρια που θέλουν το μοναδικό αυτό γεγονός να καλυφθεί φυσικά, χωρίς μεγάλο κόπο και με καλλιτεχνική άποψη. Είμαστε αφοσιομένοι στη λήψη της ημέρας αυτής κατά τρόπο τέτοιο που είναι ωραίος και λεπτομερής, επιτρέποντάς σας να ευχαριστηθείτε τη γιορτή πλήρως, χωρίς να την καταστρέψουμε ή να την παρενοχλήσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες.